Voor eigen rekening hebben we afgelopen 1,5 jaar een film gemaakt met uitsluitend luchtbeelden van Giesbeek. De muziek bij deze film is gecomponeerd door Antoon Wieland. Alle partijen zijn ook door hem ingespeeld. Verder zijn nog vijf muzikanten uit Giesbeek te horen in de muziek. Falko Vieth op saxofoon, Michel Leenders op trompet, Wim Lourens op elektrische gitaar, Ben Beekman op akoestische gitaar en mandoline en Jarno Wieland als DJ van een deel van de muziek.

De beelden zijn afgelopen 1,5 jaar verzameld in ca 70 vluchten. Totaal was er ca 30 uur aan materiaal. De muzikanten hebben tijden de 1e lockdown alle partijen 1 voor 1 ingespeeld bij Antoon. Pas begin oktober 2020 hebben we elkaar pas voor het eerst ontmoet. Een echt quarantaine project kun je zeggen door allemaal mensen uit Giesbeek. De beelden zijn gemaakt met een ‘gewone’ DJI Mavic Pro. Wel zijn er diverse ND en polarisatiefilter gebruikt. De opnames zijn allemaal gemaakt in 2.7k.

Bijzonder vereerd zijn we natuurlijk met de aandacht in de media. Op 20 okt 2020 besteedde dagblad ‘de Gelderlander’ een artikel aan het project. Klik hier om het artikel te lezen.

 

 

Skills

, , , , ,

Posted on

October 24, 2020

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =