Trilogie grondwater-project Sri Lanka (Royal Eijkelkamp)

, , ,

Voor vaste klant Royal Eijkelkamp uit Giesbeek hebben we begin 2019 een bijzondere reeks video’s gemaakt. Royal Eijkelkamp ontwikkelde een systeem om het grondwater in Sri Lanka te meten en verbeteren. Het eiland kampt met grote problemen ten aanzien van schoon water. Directeur Huug Eijkelkamp en Senior Projectleider Elsa Mulder-van Heijst leggen uit wat er aan de hand is en wat Eijkelkamp precies levert. In de 3e video is te zien hoe alle vrachtwagen met apparatuur naar de haven van Antwerpen worden vervoerd.

Deze productie is de grootste die we afgelopen twee jaar hebben gemaakt. Een hele reeks camera’s en rigs zijn hiervoor gebruikt. Onder andere een gimbal-stabilisatie systeem is nu geïntegreerd in onze workflow. Met dit hulpmiddel kunnen vloeiende camera bewegingen worden gemaakt. Tijdens het bezoek van de delegatie uit Sri Lanka hebben we tevens persfoto’s gemaakt van het hele project-team met alle equipement.

Deze video-productie werd gemaakt samen met en in opdracht van Marketing & Communicatie. Omdat ook Eijkelkamp zelf erg trots was op dit project heeft bijna het hele bedrijf meegewerkt aan deze video’s. Bijzonder leuk en eervol zo’n mooi project in beeld te mogen brengen. Tot slot hebben we een nieuwe soundtrack gecreëerd die wat meer Aziatisch klinkt.

Skills

Posted on

June 6, 2019

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 86