Gemeenteraadsverkiezingen 2022

,

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 ben ik afgelopen maanden flink druk geweest. Zowel zakelijk als privé. Eind 2021 ben ik samen met collega ondernemer Eddy Witjes begonnen met de organisatie van een verkiezingsdebat. Dit vanuit ondernemersvereniging MKB Zevenaar. Een hele opgave want halverwege het traject splitste zicht een partij af en vlak voor het debat kwam er ook nog een nieuwe partij bij. Op 17 februari vond uiteindelijk het debat plaats in de Cultuurhal van het gemeentehuis in Zevenaar. Voor mij ook de vuurdoop als debatleider op deze avond. Het was een levendig debat dus onze opzet was geslaagd. Dit debat was overigens de eerste in een serie die de lokale politici in verschillende plaatsen hebben gehouden.

Vanaf eind 2021 was ik zakelijk ook inmiddels bezig met kandidaten van verschillende partijen op de foto te zetten. Zo heb ik de factie van D66 en Sociaal Zevenaar allemaal geportretteerd. De mensen van D66 in het gemeentehuis in Zevenaar. De fractieleden van Sociaal Zevenaar zijn allemaal in de fotostudio in Giesbeek op de plaat gezet. Hieronder staat een overzichtje en een paar ‘favorieten’ van mij.

Tenslotte heb ik op 16 maart weer mijn vrijwilligersrol opgepakt als voorzitter van het verkiezingsbureau in Giesbeek. Dit doe ik al sinds 2010. Een dagje iedereen in Giesbeek tegenkomen en zorgen dat de verkiezingen lokaal goed verlopen. Altijd erg leuk en het tellen is inmiddels een stuk makkelijker gemaakt. Hopelijk gaan de dames en heren politici een goede coalitie maken zodat onze stad Zevenaar weer 4 jaar bestuurd kan worden.

Skills

Posted on

March 20, 2022

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 6