Een jaar productfotografie voor Wrepairstation

,

Vanaf eind 2017 hebben we zo’n 12x productfoto’s gemaakt voor de firma Comfortools uit Duiven. Comfortools heeft in 2018 de Wrepairstation en allerlei accessoires op de markt gebracht. Deze producten zijn gereedschappen voor bedrijven die zich bezig houden met reparatie van kleine electronica zoals smartphones en drones. De Wrepairstation is een unieke tool die fungeert als een werkstation voor de professional die smartphones repareert. Naast het station zijn er steeds meer producten ontwikkeld die we allemaal op de foto hebben gezet.

Alle foto’s zijn gemaakt met een Canon 5D mkIII en verschillende professionele Canon lenzen, de 70-200 mm, 24-70 mm en 100 mm Macro. Alle producten zijn separaat uitgelicht met Elinchrom lampen en softboxen Er is geen tent gebruikt om vooral nog iets schaduw te geven op het witte vlak. Wij geloven niet platte uitgesneden afbeeldingen. Deze maken producten onecht. De achtergronden in de foto’s zijn in de bewerking volledig wit gemaakt om makkelijk te kunnen integreren in webshops.

Het etaleren van de verschillende producten en combinaties is gedaan samen met de eigenaar van Wrepair. Bekijk hieronder een selectie van de verschillende foto’s. Wrepair heeft ondertussen een catalogus. Klik hier om deze te bekijken. 

Skills

, , ,

Posted on

March 9, 2019

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 93 =