Atlantische commissie fotografie en video

, , ,

In opdracht van de Atlantische commissie heb ik een aantal video’s gemaakt en de fotografie verzorgd tijdens NATO Night op 7 april in de Balie in Amsterdam.
Aan tafel zat een keur aan inmiddels bekende Nederlanders die duiding gaven aan de oorlog in Oekraïne en de rol van de NAVO. Bekend zijn vooral Bob Deen van Clingendael en Marissa Gerards van de NAVO in Brussel.

Onderstaande video’s zijn tijdens NATO Night vertoond als inleiding op verschillende discussies. Hierin komen Jonge Atlantici aan het woord over de situatie in Oekraïne en de rol van NAVO daarin. Opnames hiervoor vonden plaats in maart in hartje Amsterdam. In de video’s zijn beelden verwerkt van Nederland die ik afgelopen jaren zelf gemaakt heb.

Ways of War

Nieuwe uitdagingen voor de NAVO

NATO Night werd georganiseerd door de ‘Jonge Atlantici’ een onderdeel van de Atlantische commissie.

De Atlantische Commissie is opgericht in 1952 en is een forum voor het publieke debat over trans-Atlantische veiligheidsvraagstukken. Zij geeft voorlichting over en stimuleert onderzoek naar thema’s zoals de betrekkingen tussen Europa en de Verenigde Staten, ontwikkelingen in de NAVO en Europese veiligheidskwesties.

 

Skills

Posted on

May 26, 2022

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 72 =